am fost amendati de garada financiara, intucat am fi incalcat disp Legii 12/1990 republicata, art.1 lit g , in sensul ca am comercializat marfuri achizitionate de la un mag care vindea cu ridicata ( am cumparat marfurile de la mag Kaufland)
In instanta, nu cred ca tine chestia ca " nu am stiut", insa chiar nu am stiut.
Trebuia sa solicit o copie de pe certificatul de inmatriculare al societatii.Oare cei de la Kaufland nu puteau sa treaca pe bon " interzisa comercializarea ulterioara"?
care este delimitarea facuta de lege intre en-gros si en detail.
Va multumim
Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati denumiri operatori
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite redeschiderea mesajului anterior si corectarea acestuia
buna seara,
art.1 lit g din legea 12/1990 interzice cumpararea de marfuri sau produse in scop de revanzare de la unitatile de desfacere cu amanuntul, de alimentatie publica, cantine, unitati de turism si alte unitati similare”, deci nu de la mag care vindea cu ridicata. Daca pe marfa cumparata ati cerut factura nu vad care-i problema.
Vanzarea en detail
gabitabac
Marfa care o cumpar in baza facturii fiscale insotita de bon fiscal de la un comerciant en detail am voie sa o revand, care este baza legala, ar trebuie sa am ... (vezi toată discuția)