avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... situatia facultatii spiru haret
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

situatia facultatii spiru haret

Sunt dezamagita si disperata.Nu stiu daca vom fi primiti la examenul de titularizare .Cei cu spiru nu au fost primiti la pretransferari.unde sa ma adresez sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.de ce unii care au termenat aceasta facultate sunt platiti cu studii superioare iar altii nu sunt primiti sa dea nici examen unde isi pot dovedii capacitatea .daca e lege sa fie pentru toti.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 9 Mai 2010
Solicitati clarificarea situatiei ,concomitent atat laMEI cat si la decanatul unitatii de invatamant mentionata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma spiru haret neprimita alina_25 alina_25 Am o ruda car a absolvit o facultatetdin cadrul universitatii spiru haret o forma d invatamant acreditata in 2010 de atunci si pana in prezent aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Institutii care controleaza ºi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii superioare? tudor12345 tudor12345 Va rog sa imi insiruiti institutiile care controleaza şi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)