avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aproximativ cam cat costa onorariul unui notar in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aproximativ cam cat costa onorariul unui notar in cazul deschiderii unei succesiuni? inafara de taxele judiciare.

Aproximativ cam cat costa onorariul unui notar in cazul deschiderii unei succesiuni? in afara de taxele judiciare care se raporteaza la valoarea masei succsesorale. mutumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 07:42, 10 Mai 2010
Onorariul notarial difera in raport de mai multi factori,incluisv de cel geografic
Aveti posibilitatea sa realizati un studiu de piata ,sa va interesati la mai multe birouri notariale si in raport de biroul care raspunde exigentelor si posibilitatilor dvs financiare ,sa finalizati dezbaterea succesiunii
In cadrul procedurii succesorale, onorariile pentru eliberarea certificatului de mostenitor sunt stabilite pe transe valorice, pe categorii de servicii si proceduri si au in vedere valoarea masei succesorale, precum si gradul de rudenie al mostenitorilor cu defunctul.
onorariul notarului difera functie de compunerea masei succesorale.
de ex daca val masei succesorale depaseste 54891 lei, atunci onorariul se calculeaza astfel: 702 lei+0,5% din ce depaseste 54891.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul unui notar ionu roman ionu roman am o nelamurire! unde pot sa gasesc onorariul unui notar pentru dezbaterea unei succesiuni? Pot sa contest un astfel de onorariu daca mi se pare exagerat in ... (vezi toată discuția)
Cat costa succesiunea pt 1436mp? cret0lina cret0lina buna... as avea o intrebare .. daca vreau sa cumpar pamant si titularul e mort, dar are un fiu infiat cu acte in regula.... este singurul mostenitor? daca ... (vezi toată discuția)
Totul despre mostenire mihalycostas mihalycostas Poate sa-mi raspunda cineva , ce taxe se percep (cat la suta din valoare) le notariat pentru perfectarea actelor de succesiune. Va multumesc (vezi toată discuția)