avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat costa succesiunea pt 1436mp?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat costa succesiunea pt 1436mp?

buna... as avea o intrebare .. daca vreau sa cumpar pamant si titularul e mort, dar are un fiu infiat cu acte in regula.... este singurul mostenitor? daca trebuie sa fac succesiune .sa trec tot pe numele lui , adica 1436mp cat ma costa? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 18:11, 25 Februarie 2009
Trebuie facuta succesiunea.
Ne intrebati pe noi daca e singurul mostenitor? E tot ce se poate, n-avem de unde sa stim. Daca e infiat "cu acte in regula" e un posibil mostenitor. Dar trebuie verificat.

Onorariile notarilor publici pentru procedura succesorala nu se stabilesc dupa metri patrati, ci in functie de valoarea masei succesorale.
Peste 54.891 RON (valoarea masei succesorale) onorariu minim este de 702 Ron + 0,5% din ce depaseste 54.891 Ron
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2009
romascanu, moderator
Cred ca cel mai bine pentru a afla raspunsul corect ar trebui sa va adresati unui notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aproximativ cam cat costa onorariul unui notar in cazul deschiderii unei succesiuni? inafara de taxele judiciare. ContSters126583 ContSters126583 Aproximativ cam cat costa onorariul unui notar in cazul deschiderii unei succesiuni? in afara de taxele judiciare care se raporteaza la valoarea masei ... (vezi toată discuția)
Pana la 6 luni de la decesul unuia dintre soti , nu se platesc taxe de succesiune? Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua, Am aflat despre situatia expusa in titlu, si as dori sa stiu daca este adevarata! Pe scurt, tatal meu a decedat in oct. 2009, iar mama ar trebui ... (vezi toată discuția)
Mostenire marin2013 marin2013 Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu bunicului a fost ... (vezi toată discuția)