avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de uzufruct viager apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de uzufruct viager apartament

Stimati Domni:
Sunt interesata daca avand acest drept de uzufruct viager/proprietara e mama mea/ cum poate fi folosit in relatia cu Asociatia de Proprietari - pot vota/participa la sedinte/numita in Comitetul Executiv/da imputerniciri/cenzor?
Va multumesc mult si astept raspunsul Dvs.
Cu respect,:)
Adina Enache
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:18, 10 Mai 2010
daca dvs sunteti beneficiarul dreptului de uzufruct viager, numai mama poate fi in adunarea generala ca proprietara..dar va poate da imputernicire, nu neaparat notariala, poate fi si sub semnatura privata.. bafta
avocat Petre Enache
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a fi reprezentantul altor proprietari in adunarea generala chipurici chipurici As dori sa aflu daca se poate, cati locatari pot fi reprezentati de o singura persoana care sa aibe imputernicire in sedinta de adunare generala a asociatiei ... (vezi toată discuția)
Drepturile unei persoane care a vandut apartamentul cu clauza de uzufruct baratannamaria baratannamaria Am vandut apartamentul cu act de vanzare cumparare cu,clauza de uzufruct.Doresc sa stiu care sunt drepturile mele in cadrul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Problema cu plata ordinelor bancare ale asociatiei Ruxandra15 Ruxandra15 Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie neplacuta si as dori sa ma lamuriti. Eu i-am donat baiatului meu in 2016, apartamentul prin act notarial, astfel incat el ... (vezi toată discuția)