avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Carduri de credit inchise
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Carduri de credit inchise

In luna martie am inchis doa carduri de credit, dupa ce am platit tot ce era de platit la ele, adica in jur de 4600 RON, fiind asigurata ca nu mai am nimic de plata. In luna aprilie primim mesaj pe tel. ca mai avem de plata cca. 1,5 RON si daca nu achitam vom fi trecuti la biroul de credit. Ma deplasez la banca sa achit si aflu ca am de plata de fapt 20 Ron. Trec si peste asta si cand sa platesc...nu se poate: conturile au fost anulate:O! Datorita faptului ca dupa inchiderea cardurilor ne-am mutat la 40 km. de oras si atat eu cat si sotul meu lucram, asteptam urmatoarea fereastra in program ca sa ne putem deplasa din nou la banca. Intrebarea mea este daca putem fi inregistrati la biroul de credit ca rau platnici?
Va multumesc!
Cel mai usor de aflat este sa incercati sa va deschideti un alt card de credit la o alta banca. Veti afla raspunsul pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de salarii ce nu a fost inchis timp de 5 ani! lauricafl lauricafl Buna ziua! Am urmatoarea problema. Am avut un card de salarii la banc post. In iunie 2004 firma la care lucram a incheiat conventia cu Banc post si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)
Banca incearca sa ma ajute ? ErzsebetSZ ErzsebetSZ Buna tuturor. Ceva neobisnuit s-a intamplat si mi-e teama ca sunt eu naiva. As aprecia parerea cuiva specializat sau patit :) Am restante la un card de ... (vezi toată discuția)