avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... IMPOZIT PE CASTIG IN STRAINATATE
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

IMPOZIT PE CASTIG IN STRAINATATE

Am o intrebare: se impoziteaza in Romania castigul obtinut in strainatate cand el e deja impozitat acolo?
Ce se intampla in cazul castigurilor obtinute in strainatate care acolo sunt scutite de la impozit (ex. loteria din UK.)?
Donatiile primite din strainatate pentru persoane fizice se impoziteaza aici?
Cel mai recent răspuns: ENTELECHEIA , utilizator 09:46, 21 Martie 2007
de regula sunt acte bilaterale intre state unde se scrie in amanunt ce unde se impoziteaza.....cauta pactul cu statul care te intereseaza pe tine, cred ca pe site la mfinante.ro gasesti asa ceva..... de regula sunt pentru evitarea dublei impuneri
O.K. banuiam si eu ca are legatura cu evitarea dublei impuneri, dar asta inseamna ca daca acolo nu se plateste impozit pe ceva (sau e putin) cand se vine in Romania, acei bani trebuie declarati si statul Roman iti cere diferenta dintre nivelul de impozit de aici minus cel de acolo, altfel spus beneficiaza de bani pe care nu ii merita (ca nu a facilitat cu nimic obtinerea lor)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

veniturile din dividende obtinute in uk pe firma mea( inregistrata in uk) gelu_andries gelu_andries VENITURILE DIN DIVIDENDE OBTINUTE IN UK PE FIRMA MEA( INREGISTRATA IN UK) SUNT SUPUSE IMPOZITARII IN ROMANIA. TREBUIE SA LE DECLAR LA FISCUL ROMAN CHIAR DACA ... (vezi toată discuția)
Venit dividende din strainatate Username040518 Username040518 Salut! Detin cateva actiuni la o firma din Franta, iar anul acesta am primit si dividende. S-a retinut la sursa impozitul aferent, insa nu stiu daca sunt ... (vezi toată discuția)
Salariu strainatate ContSters360376 ContSters360376 Buna ziua, In primul rand vreau sa imi cer scuze in cazul in care nu am postat unde trebuie, insa am cautat un raspuns la intrebarea mea pe forum si nu ... (vezi toată discuția)