avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

Dacă sa facut un contract de vanzare cumparare la notar de catre bunic pentru nepotul sau si suma de bani a fost achitata la data incheieri contractului fara vreo alta chitanta. Ce se intampla dupa moartea bunicului daca nepotul e dat in judecat acum de bunica pentru plata sumei?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 10:36, 10 Mai 2010
Bunicul a vandut nepotului un bun al sau propriu? Adica dobandit inaintea casatoriei sau prin act de donatie sau mostenire. Daca este asa , vanzarea este valabila, bunicul avea dreptul sa dispuna de acel un cum dorea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare ContSters110304 ContSters110304 buna ziua! am o nedumerire. bunica mea din partea tatalui este recasatorita cu alt barbat[ nu este tatal tatalui meu] din 1996. pana sa se recasatoreasca, avea ... (vezi toată discuția)
Act donatie Crs81 Crs81 Bună ziua, Am si eu următoare problema: sotul meu a primit o casă de la părinții lui înainte de a ne casatori. Casa i-a fost cedata prin act de ... (vezi toată discuția)
Donatie sau testament? lucille21 lucille21 Buna ziua, Bunica si tatal meu sunt proprietari 50-50 la un apartament dupa ce s-a facut succesiunea dupa bunicul meu ( tatal meu fiind singurul copil al ... (vezi toată discuția)