avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturare

firma mea livreaza lemn catre o firma din brasov. Acea firma din brasov imi trimite mie o notificare care s-o inregistrez la finante prin care imi spune ca xcumparatorul va emite facturi in numele si in contul furnizorului cf art 155 alin a si b din codul fiscal.
Nu inteleg de ce si cum se procedeaza? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 11:58, 12 Mai 2010
daca va trimis notificarea faceti si co copie xerox si mergeti la directia de finante la registratura si primiti un nr. de inregistrare de acolo ,un exemplar ramane la dvs, si unul la finante!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofactura prestari servicii transport intracomunitar jonny_6 jonny_6 Buna ziua ! O firma din Romania care presteaza servicii de transport intracomunitar pt o firma din Austria a semnat o declaratie de acord privind ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in numele si contul furnizorului Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua Ma confrunt cu o problema pe care nu o stiu rezolva rog pe cei care au cazuri sa ma ajute: Firma la care lucrez livreaza produse firmei Y.La ... (vezi toată discuția)
Emitere facturi de catre cumparator in numele si contul furnizorului/prestatorului lorena2710 lorena2710 buna ziua daca un client factureaza discount in locul furnizorului la sf de luna , clientul trebuie sa depun o declaratie la finante?si daca da ce declaratie? ... (vezi toată discuția)