avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor public judiciar - Declaratia pe propria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor public judiciar - Declaratia pe propria raspundere

Declaratia pe propria raspundere care se anexeaza la cererea privind ajutorul public judiciar, trebuie data in fata notarului sau este buna sub forma unui inscris sub semnatura privata ?
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 13:17, 10 Mai 2010
Puteti sa o dati si sub forma unui inscris sub semnatura privata!
puteti da cererea pe proprie raspundere, facuta de dvs fara asistenta notarului daaaar ca sa aveti succes trebuie sa depuneti si inscrisuri doveditoare.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare la depunerea unei cereri de ajutor public judiciar? (vezi toată discuția)
Obtinerea ajutorului public judiciar ContSters355039 ContSters355039 In cazul de fata , nu am venituri ( nici un venit , nimic ) . Cum procedez in vederea obtinerii ajutorului public judiciar , in vederea achitarii costurilor cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar, inscriere in fals, verificare de scripte leonida leonida daca intr-un proces civil partea adversa a depus ca proba un document care este facut in numele meu si cu scrisul si o semnatura total diferita de a mea avand ... (vezi toată discuția)