avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... magistrati slabi pregatiti
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

magistrati slabi pregatiti

de ce sunt atat de slab pregatiti tinerii absolventi ai facultatilor de drept?si cum de ajung magistrati cu note mari dar ei totusi nu stiu nimic??????? nimeni nu raspunde...e bine ca unii oameni au constiinta si chiar ii afecteaza ilicitul din gandurile lor
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
prosecuter_badboy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dragut , utilizator 18:04, 4 Septembrie 2010
m13d a scris:

Tanya deci sa inteleg ca tu esti o studenta la o facultate de prestigiu nu la una fantoma? Esti studenta de nota 15 si nu te pretezi sa te compari cu cei de teapa celor de la Spiru?

de ce nu o intebati pe d-ra cati ani are ? in primele mesaje declara ca are 17 ani daca nu ma insel in orice caz nu e nici macar studenta :)) ...probabil va aduceti aminte fiecare cam ce credeam noi ca inseamna facultatea (si mai ales cea de drept) la 17 -18 ani...
Cel despre care vorbiti ca a facut facultatea la Spiru nu este singura exceptie. Cunosc si eu pe cineva care a avut rezultate foarte bune anul trecut...69 (puncte). In mod sigur anul acesta va intra. Asa ca, sa va iasa din cap ideea de facultati "proaste". Conteaza ceea ce ai in cap.
Acum revenind la tema topicului :D toti magistratii sunt foarte bine pregatiti.

p.s. stiu un procuror care lesina cand vede cadavre :tooth:
aaliyah a scris:

p.s. stiu un procuror care lesina cand vede cadavre :tooth:

Cunosc si eu o doamna judecator care a plans la un proces de viol :)
Nu facultatile fantoma sunt de vina pentru aceste rezultate deoarece foarte multi din cei inscrisi vin de la universitatile de stat. Nu conteaza unde ai terminat daca vrei sa inveti. E o generatie un pic mai slaba decat in anii precedenti, creata de un sistem prost administrat si gandit.
as vrea sa rectificati cuvantul "niciodata".eu am facut fac la spiru haret si anu asta am luat 76 de puncte la examenul de la inm locul 16 din 3119:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Admitere inm crs44den crs44den buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, ... (vezi toată discuția)