avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SE CONSIDERA ABSENTE NEMOTIVATE ZILELE LIBERE?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SE CONSIDERA ABSENTE NEMOTIVATE ZILELE LIBERE?

Buna ziua,
Daca angajatorul a solicitat prezenta unui angajat, in zilele libere (sb si dum) delegandu-l pe acesta sa participe la inventar si angajatul a refuzat, deoarece nu intra in atributiile sale aceasta activitate, se considera cele doua zile ca absente nemotivate?
Angajatorul i-a cerut salariatului adeverinta de la med de fam, in care sa specifice ca este inapt de munca pt cele 2 zile.

Aceeasi angajatori obliga toti salariatii sa semneze o noua fisa de post, amenintandu-i cu demisia pe cei care nu vor sa semneze.

Salariatul este obligat sa mearga in delegatii daca angajatorul dispune, insa motivul pentru care este delegat, nu trebuie sa fie specificat cel putin in FP?

va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 16:01, 8 Iunie 2010
nu se considera absente nemotivate daca in fisa postului nu este specificat acest lucru
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate obliga angajatorul sa particip la inventar in alta localitate? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna seara va rog ajutati-ma cu un raspuns, daca se poate pana maine... Am o prietena angajata la o firma din Buc cu fct analist relatii cu clientii. O pot ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz TioVio TioVio Ce-i se poate intampla unui angajat daca anunt ca demisoneaza fara a mai sta nici o zi in preaviz? Multumesc! (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)