avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SE CONSIDERA ABSENTE NEMOTIVATE ZILELE LIBERE?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SE CONSIDERA ABSENTE NEMOTIVATE ZILELE LIBERE?

Buna ziua,
Daca angajatorul a solicitat prezenta unui angajat, in zilele libere (sb si dum) delegandu-l pe acesta sa participe la inventar si angajatul a refuzat, deoarece nu intra in atributiile sale aceasta activitate, se considera cele doua zile ca absente nemotivate?
Angajatorul i-a cerut salariatului adeverinta de la med de fam, in care sa specifice ca este inapt de munca pt cele 2 zile.

Aceeasi angajatori obliga toti salariatii sa semneze o noua fisa de post, amenintandu-i cu demisia pe cei care nu vor sa semneze.

Salariatul este obligat sa mearga in delegatii daca angajatorul dispune, insa motivul pentru care este delegat, nu trebuie sa fie specificat cel putin in FP?

va multumesc anticipat.



Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 16:01, 8 Iunie 2010
nu se considera absente nemotivate daca in fisa postului nu este specificat acest lucru
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare diurna adinaadina adinaadina Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimintare in perioada delegatiei alice27 alice27 Buna seara, Imi puteti spune care ar fi modalitatea de plata a orelor suplimentare in perioada delegatiei? (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare? christiy christiy am o nelamurire la locul meu de munca. angajatorul (de stat) si-a exprimat dorinta de a ma \"detasa\" in folosul unitatii de la un loc la altul de munca, in ... (vezi toată discuția)