Asociatie nonprofit care functioneaza din contracte de sponsorizari....depune bilant anual la Registru comertului????? si daca da!!!! ce fel de bilant???
Va multumesc!
Depune bilant numai la Administratia finanaciara in raza careia are sediul, programul se poate descarca de pe www.mfinante.ro,dar termenul a fost 30.04.2010.
Cred ca intrebarea vine dintr-o confuzie evidenta chiar din titlul topicului. Firmele (adica mai corect spus, societatile comerciale) sunt comercianti care pentru a functiona trebuie sa se inmatriculeze la registrul comertului. Asociatiile si fundatiile (adica entitatile non-profit) nu sunt somercianti si nu se inregistreaza la registrul comertului ci la judecatoria din raza sediului. Nu exista "firma non-profit", e o contradictie in termeni.
Prin urmare, asociatiile si fundatiile nu au nicio legatura cu registrul comertului, ci doar cu administratia financiara, asa cum vi s-a raspuns si mai sus.
Date firma
chinook
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o [b]asociatie [/b](nu SRL, SA) are cod unic de inregistrare, atribut fiscal, nr. de ordine in registrul comertului. Eu am ... (vezi toată discuția)