avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum sa formulez o imputernicire(procura)?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum sa formulez o imputernicire(procura)?

pentru ca eu sunt in strainatate, vreau sa imputernicesc pe fratele meu sa imi faca o firma SRL pe numele meu si trebuie sa-i trimit o imputernicire, o procura, pentru aceasta.

stie cineva cum sa o formulez sa fie valabila?
stiu ca trebuie facuta la notar, asta nu e problema, dar nu stiu exact ce ar trebui sa contina.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 09:22, 21 Martie 2007
stie notarul daca ii spui concret ce vrei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de mostenitor CelenaW CelenaW tatal a murit luna trecuta, noi suntem 3 frati care nu ne intelegem si eu nu sunt in tara. nu stiu pe ce nume este casa in care locuiesc parintii . mama este ... (vezi toată discuția)
Donatia facuta dupa procura buna ziua, eu si fratele meu am mostenit ... Filia Filia Donatia facuta dupa inaintarea procurii? Buna ziua, eu si fratele meu am mostenit o casa la tara. Eu am depus deja procura la Bonn pentru un alt mandatar. ... (vezi toată discuția)