Donatia facuta dupa inaintarea procurii?
Buna ziua, eu si fratele meu am mostenit o casa la tara. Eu am depus deja procura la Bonn pentru un alt mandatar. Casa nu are cadastru,dar am vorbit cu o firma si stiu pretul. Acum vrea fratele sa-mi doneze partea lui din succesiune. Vreau sa stiu daca pot obtine procura asa, pe cota parte a mea? Si dupa ce platesc cadastrul eu, sa faca el donatia la notar. Si cand se va vinde, arat si actul de donatie, deci imi revine tot!! Nu doar cota parte. Problema este ca dureaza mult cadastrul,iar procura la Bonn e in prelucrare. Multumesc anticipat.
Multumesc mult!
Asta stiu si eu d-na Avocat, insa asta e decizia lui si nu am ce face! Trebuie sa ma lupt acum singura de aici din Germania cu vanzarea,respectiv mandatarul de acolo va face in numele meu. Deci pot lasa asa deci sa mearga procura cum am zis? Doar pe cota parte? Ca donatia o face cand e gata cadastrul,peste o luna.
Am facut procura speciala pentru vanzare imobil aflat in Romania, imobil pentru care acum nu e facut cadastru. Mandatarul stie ca frate imi doneaza partea lui, deci el va lucra doar cu procura mea.