avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma

Buna ziua,
As dori sa infiintez o firma cu sediul social in jud Teleorman.
Vroiam sa stiu daca o pot infiinta in Bucuresti, desi are sediul social in afara lui.
As dori sa fac formalitatile de inscriere la Registrul Comertului in Bucuresti, ca sa nu mai fiu nevoita sa merg in Alexandria.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 13:03, 11 Mai 2010
Nu puteti. Formalitatile se efectueaza la oficiul din Teleorman.
nu trebuie sa mergeti in alexandria. puteti angaja un avocat din alexandria care sa se ocupe de documentatia de infiintare a firmei. puteti stabili sediul social temporar la biroul avocatului.

dar unde doriti sa desfasurati activitatea??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa merg pt acte firma? nikki81 nikki81 BUNA SEARA, Am si eu o dilema. Vreau sa imi infiintez o firma intr-un oras, dar eu am domiciliul in alta localitate in CI. Trebuie sa merg in orasul in care ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l. Cristyanna Cristyanna As vrea sa infiintez un S.R.L., insa la sediul social (apartament cu doua camere) figureaza alte trei trei societati comerciale (la registrul comertului ... (vezi toată discuția)