avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am girat ca persoana fizica inainte de a-mi infinta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am girat ca persoana fizica inainte de a-mi infinta Int. Ind.

Buna ziua! In cazul in care apar probleme cu plata ratelor catre banca la o persoana juridica pe care am girat-o(eu fiind persoana fizica), banca poate sa imi puna sechestru pe bunurile Intreprinderii Individuale infiintata la cateva luni dupa ce am girat??
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LLAAVVIINNIIAA , utilizator 06:55, 11 Mai 2010
Buna seara .
Teoretic nu. Pot fi urmarite doar bunurile dvs.personale cu care ati girat ,nu si cele cu care desfasurati o activitate profesionala.
Multumesc! Ma gandeam ca atata timp cat Int. Ind. nu are statut juridic ar putea fi o problema .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati întreprindere individuala cristinasova cristinasova Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, cati angajati trebuie sa aiba minim o intreprindere individuala nou infiintata, este obligatoriu un nr. de ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)
Informatii infiintare ii romyher romyher as dori sa inteleg de ce este nevoie sa ai calificare pt infiintarea unei intreprinderi individuale? daca am dreptul sa angajez persoane atunci angajez una pe ... (vezi toată discuția)