avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lucrari de autorizare a unei cladiri noi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lucrari de autorizare a unei cladiri noi

buna ziua! as dori sa imi spuneti ce se poate face in situatia data.
o persoana juridica isi construieste o cladire pe baza unei autorizatii de construire. i se face receptia FINALA a cladirii dar dupa o luna constructorul incepe sa retrimita facturi in care sunt prevazute elemente ce nu au fost introduse in pv FINAL de receptia a cladirii-de genul instalatie electrica, etc.
Contabilul persoanei juridice tine acele facturi in 231 investitii in curs.
INTREBARE:
CUM POATE FACE CONTABILUL CA ACELE FACTURI SA FIE TREACUTE IN CONT 212 CLADIRI DAT FIIND FAPTUL CA ARE O AUORIZATIE PT CARE S-A FACUT RECEPTIA LUCRARILOR , DAR PT ACELE FACTURI NU EXISTA O AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE? DE PRECIZAT CA RECEPTIA LUCRARII E IN 2009.
Cel mai recent răspuns: yssas , utilizator 12:51, 15 Octombrie 2014
in baza pct 52 (2) din hg 44/ 2004 norme aplicare l 571/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari de autorizatie yssas yssas buna ziua! as dori sa imi spuneti ce se poate face in situatia data. o persoana juridica isi construieste o cladire pe baza unei autorizatii de construire. i ... (vezi toată discuția)
Demolare cladire proprietate ioanatodi ioanatodi Se va demola o cladire a firmei , proprietate , si am primit un deviz de demolare pentru a-l inregistra . Ideea e ca nu m-am mai confruntat cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Declarare contructie la impozite si taxe-primarie dorinaioa dorinaioa Buna ziua, reprezint o institutie publica platitoare de TVA ...recent am finalizat lucrarile la o investitie- cladire.... in contabilite am inregistrat-o ... (vezi toată discuția)