avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... lucrari de autorizatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

lucrari de autorizatie

buna ziua! as dori sa imi spuneti ce se poate face in situatia data.
o persoana juridica isi construieste o cladire pe baza unei autorizatii de construire. i se face receptia FINALA a cladirii dar dupa o luna constructorul incepe sa retrimita facturi in care sunt prevazute elemente ce nu au fost introduse in pv FINAL de receptia a cladirii-de genul instalatie electrica, etc.
Contabilul persoanei juridice tine acele facturi in 231 investitii in curs.
INTREBARE:
CUM POATE FACE CONTABILUL CA ACELE FACTURI SA FIE TREACUTE IN CONT 212 CLADIRI DAT FIIND FAPTUL CA ARE O AUORIZATIE PT CARE S-A FACUT RECEPTIA LUCRARILOR , DAR PT ACELE FACTURI NU EXISTA O AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE? DE PRECIZAT CA RECEPTIA LUCRARII E IN 2009.
Cel mai recent răspuns: yssas , utilizator 10:30, 11 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari de autorizare a unei cladiri noi yssas yssas buna ziua! as dori sa imi spuneti ce se poate face in situatia data. o persoana juridica isi construieste o cladire pe baza unei autorizatii de construire. i ... (vezi toată discuția)
Demolare cladire proprietate ioanatodi ioanatodi Se va demola o cladire a firmei , proprietate , si am primit un deviz de demolare pentru a-l inregistra . Ideea e ca nu m-am mai confruntat cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Chelt.materiale auxiliare omerica omerica Buna ziua!La o imobilizare corporala,cladire patronul a hotarat sa o acopere cu carton,am inregistrat mat.in ct.3021materiale auxiliare.Cine acopera cladirea ... (vezi toată discuția)