avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu mamica avocat stagiar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu mamica avocat stagiar

Buna ziua, am si eu o nedumerire.
Sunt avocat stagiar de 5 luni de zile. Sunt insarcinata si as vrea sa stiu cum se va calcula indemnizatia pt concediu de sarcina si lauzie, si cat va fi indemnizatia de crestere a copilului in conditiile in care eu nu am contributie de 12 luni platita la CAA.
Pe site-ul CAA scrie ca " baza de calcul a indemnizaţiei de maternitate este determinată de media contribuţiilor lunare efectiv plătite la fondul Casei de Asigurări a Avocaţilor pe ultimele 12 luni; "
In conditiile astea sa inteleg ca se va calcula venitul pe ultimile 12 luni indiferent de locul de munca?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cecilia Popa , Avocat 17:09, 11 Mai 2010
Exact asta voi face, cum am un raspuns va voi da de stire. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate yildiz yildiz sunt insarcinata in 16 sapt educatoare, vechime 9 ani, grad did 2 si as dori sa stiu cand pot sa imi iau concediu prenatal, care sunt formalitatile, si care ... (vezi toată discuția)
Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal raluca8113 raluca8113 ce acte imi trebuie pentru a beneficia de concediu prenatal si de banii aferenti? de cand se considera ca se incepe concediul prenatal si cand se ... (vezi toată discuția)