avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am o firma si sunt chemat in proces civil pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am o firma si sunt chemat in proces civil pentru neplata unei facturi. Care este cea mai ieftina rezolvare?????

Am o firma unde sunt asociat cu inca o persoana, eu fiind si administratorul firmei. Am fost citati la un proces care se va desfasura in data de 30. Intrebarea mea este in cazul in care acum inchid firma, sau o suspend, sau o vand , scap de plata? Daca nu scap de plata in cazul in care nu am nimic pe numele meu ma pot executa de vreun bun? Daca nu ma prezint la proces ce se intampla? va rog mult ajutati-ma orice remarca este binevenita.
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 17:46, 10 Mai 2010
1.nu scapati de plata decat daca se prescrie
2.odata obtinuta sentinta definitiva ,se poate pune in executare mereu inaintea prescriptiei(din 3 in 3 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii la stat mimi7736 mimi7736 Buna seara. As dori sa stiu daca se poate prescrie o datorie care o ai catre stat si dupa cat timp. Multumesc. (vezi toată discuția)
Rezultat condamnare delapidare BIGHY BIGHY Buna ziua,un amic a primit pedeapsa dupa un an de proces,un an de inchisoare pentru delapidare, care se suspenda dar este obligat sa plateasca daune:\"În baza ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de citatie. alexcasi alexcasi Buna ziua, Acum 3 ani (August 2015), am facut un abonament nou la Orange. Dupa cateva luni, m am trezit cu o factura umflata cu aproximativ 250 de euro. ... (vezi toată discuția)