avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contraventie Vama Romana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contraventie Vama Romana

Buna ziua!
O societate comerciala a primit o amenda de la Vama Romana si a platit-o. Procesul-verbal de contraventie cred ca nu a fost comunicat Directiei Fiscale (nu imi apare in fisa de platitor). Sunt 6 luni de la data p-v. Se poate anula amenda avand in vedere cele de mai sus? Daca da, care este baza legala si cum se pot recupera banii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:47, 11 Mai 2010
Amenda nu se mai poate anula pentru ca a trecut termenul de 15 zile in care puteati contesta procesul verbal la instanta competenta teritorial.
Daca amenda a fost si platita probabil ca poate fi o problema de comnunicare intre servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda minor cu somatie si titlu executoriu.. AndreiCris AndreiCris Buna ziua, Un minor a primit o amenda(pt trecere prin loc nepermis) in valoare de 39 lei in anul 2007. I-a fost intocmit proces verbal pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru o amenda comunicata mai tarziu de 30 de zile alexandra_marta alexandra_marta Am primit astazi (stampila postei este din data de 23.09.2009, iar pe scrisoarea in sine in partea superioara, sub serie si numar este trecuta data de ... (vezi toată discuția)
Figurez la administratia financiara cu o amenda despre care nu stiu nimic ciprian_cocos ciprian_cocos Buna ziua, am vrut sa efectuaz plata taxelor si impozitelor pentru anul in curs prin intermediul ghiseul.ro, si am constatat ca figurez cu o amenda in ... (vezi toată discuția)