avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radarul de pe noile masini de politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radarul de pe noile masini de politie

Amenzile date ,cand esti prins de noile radare,pot fi atacate in instanta?
Daca da in ce conditii?Am inteles ca sunt atestate si autorizate de metrologie.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 17:41, 10 Mai 2010
Se pot ataca si puteti cere, plansele fotografice, certificatul de astestare, verificarile metrologice ale aparatului radar montat pe masina nr..., MAI cat si verificarea, daca agentul constatator se regaseste pe lista operatorilor radar autorizati..
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate aparat radar aka.fg aka.fg Buna seara, rog pe cei in cunostinta sa raspunda, daca este legala inregistrarea video efectuata de pe o masina fara insemne de politie si fara nr. de MAI ( o ... (vezi toată discuția)
Valabilitate atestat operator radar dana_toader dana_toader Buna ziua, Ma judec cu IPJ Buzau pentru anularea procesului verbal de contraventie prin care mi s-a suspendat permisul. Am invocat o serie de ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar ; problema cu data buletinului metrologic pt aparatul radar andreeamarinela andreeamarinela 1.pe scurt: am fost surprinsa in localitate cu 104 km/h, am facut contestatie, am primit intampinare de la ipj cu 4 fotografii. primele 2 fotografii sunt cu ... (vezi toată discuția)