avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inaltime gard pt autorizatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inaltime gard pt autorizatie

Rog sa-mi spuneti, daca exista un act normativ sau lege care reglementeaza inaltimea si copozitia [materiale] pentru un gard in zona de locuite-vile , P+2

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitionare pod locuibil detrei detrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament aflat la etajul trei al unei vile(mansarda pe un singur nivel). Am aflat ca aceasta mansarda va fi incadrata ... (vezi toată discuția)
Legea 50/1991 rep. si act. Ovidiu Davidescu Ovidiu Davidescu Buna ziua Nefiind de profesie jurist imi este putin dificil sa interpretez un articol nou al legii 50/91 rep si act. Este vorba de art.11^1, lit.d)\"lucrări ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii proprietatii private malancioiu malancioiu Detin o casa proprietate privata al carei teren se invecineaza pe una din laturi cu alt teren pe care exista un depozit de cherestea( punct de lucru ... (vezi toată discuția)