avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Achizitionare pod locuibil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Achizitionare pod locuibil

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apartament aflat la etajul trei al unei vile(mansarda pe un singur nivel). Am aflat ca aceasta mansarda va fi incadrata in extrasul CF(momentan nu este intabulata) ca si pod locuibil. Regimul de inaltime din zona respectiva apare in documentatia PUD ca si P+E+M

Doresc sa mai mentionez ca toate utilitatile sunt trase deja, tavanul are o foarte usoara inclinatie, iar inaltimea camerelor este de 2,70m.

Nu stiu exact ce presupune aceasta incadrare si la ce riscuri m-as supune.

Ma poate afecta in vreun fel ca apartamentul acesta va fi incadrat astfel? Se va putea face schimbare de destinatie(e nevoie)? Imi asum vreun risc?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
detrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: detrei , utilizator 21:59, 23 Octombrie 2012
In raport de precizari se impune sa perfectati documentele de achizitie,numai dupa ce detineti extras de CF in care sa fie precizat statutul spatiului de locuit
Multumesc.
Nu m-am gandit sa-l achizitionez inainte de a fi intabulat. Intrebarea era daca, desi este intabulat, pot aparea probleme in viitor avand in vedere faptul ca voi locui la etajul 3, incadrat ca si "pod locuibil", intr-o zona unde se impune un regim de inaltime: P+E+M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș dori, vă rog, să mă ajutați/ lămuriți ... Stres08 Stres08 Bună seara! Aș dori, vă rog, să mă ajutați/ lămuriți cu o problemă pe care am întâmpinat-o. Doresc să achiziționez un apartament într-un bloc ... (vezi toată discuția)
"mansarda" cu pod deasupra bogdan111 bogdan111 Buna ziua, As dori sa va solicit asistenta in legatura cu o problema: am cumparat un apartament situat la mansarda unui bloc de tip P+2+M conform ... (vezi toată discuția)
Achiziționarea apartament credit -trecut în cf mansarda Andreea29L Andreea29L Buna ziua! Doresc sa achiziționez prin credit un apartament situat la etajul 2, într-un imobil cu 2 etaje și pod. In urma primirii deciziei de promisiune, ... (vezi toată discuția)