avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum vand un tablou?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum vand un tablou?

am pe cineva care are un tablou si vrea sa il vanda,dar ii este frica zice ca il are de 30 de ani in casa si crede ca etse autentic...
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 19:31, 10 Mai 2010
Ca sa stiti ce valoarea are, trebuie evaluat. Cereti serviciul unui evaluator in care sa aveti incredere. Dacva este autentic, veti primi acte care sa certifice acest lucru. Poate vi/l cumpara vreun muzeu, sau colectionar.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
Pentru cumparator este bine sa aiba un act de vanzare cumparare.
Nu ar strica sa fie atestat cu stampila de un avocat.
Se poate vinde si fara avocat dar va trebui sa aveti chitanta de mana si martori.
Este bine sa faceti asa cum a zis Indines pentru a se stii valoarea tabloului.
Doar ca o sa va coste niste bani...

avocat Claudiu Lascoschi
De regula cine detine o galerie de arta este chiar ea persoana care detine aceasta calitate sa poata evalua tabloul ca fiind autentic sau copie.
Nu ati mentionat cine e autorul tabloului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluator tablouri vechi operator13 operator13 Buna ziua. Detin un tablou vechi si as vrea sa il evaluez. Stie cineva cam cat costa o evaluare a unui tablou? (vezi toată discuția)
Cum se pot face acte pe un teren agricol ,detin chitanța de mana blynky blynky Buna ziua , Cum pot sa fac acte pe un teren agricol, detin doar chitanța de mana , ma aflu in posesia terenului de 13 ani ,Persoana de la care am ... (vezi toată discuția)
Intrebare lilinimat lilinimat sunt in proces de partaj cu fostul meu sot. Avem o casa pe numele amandurora dar actele nu au fost perfectate. Exista autorizatie de constructie, de urbanism, ... (vezi toată discuția)