avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa contributie la fnuass cum se poate scapa sa nu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa contributie la fnuass cum se poate scapa sa nu platesc retro din anul 2005?

1)cum as putea evita sa nu platesc CASS din urma si penalitati etc?
2)ce se intampla daca nu platesc CASS din urma si penalitatile aferente?
3)recomandari legale dat fiind faptul ca nu am avut aproape deloc astfel de probleme si incasarile din PFA au fost ff mici dar am avut copil mic si a fost ok asa sa nu am un job cu program fix etc?
4)La cat sar ridica daca ar trebuii sa platesc acum totul?
5)orice solutie de a iesi din acest impas e bine venita.
VA multumesc anticipat!!!!!!
nu exista nici o solutie de a "iesi"....:confused: si in final, daca nu platiti, s-ar putea in timp sa va execute silit...:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc daca e necesar consultatia dar va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la pfa si fnuass manaila manaila pfa contributie la fnuass cum se poate scapa sa nu platesc retro din anul 2005? 1)cum as putea evita sa nu platesc CASS din urma si penalitati etc? 2)ce se ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit prima casa nicoles23 nicoles23 Buna ziua , as dori sa stiu daca pot refinanta un credit prima casa in lei cu unul ipotecar/imobiliar in euro? (vezi toată discuția)
Imposibilitate plati datorii srl nicoalex78 nicoalex78 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca toata lumea vrea sa imi ia banii si nu ma invata bine deloc.Am consultat trei oameni si mi-au dat trei ... (vezi toată discuția)