avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... platesc daca e necesar consultatia dar va rog sa ma ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

platesc daca e necesar consultatia dar va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la PFA si FNUASS

pfa contributie la fnuass cum se poate scapa sa nu platesc retro din anul 2005?

1)cum as putea evita sa nu platesc CASS din urma si penalitati etc?
2)ce se intampla daca nu platesc CASS din urma si penalitatile aferente?
3)recomandari legale dat fiind faptul ca nu am avut aproape deloc astfel de probleme si incasarile din PFA au fost ff mici dar am avut copil mic si a fost ok asa sa nu am un job cu program fix etc?
4)La cat sar ridica daca ar trebuii sa platesc acum totul?
5)orice solutie de a iesi din acest impas e bine venita.
VA multumesc anticipat!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 13:49, 14 Mai 2010
Din pacate solutii nu sunt. Creantele bugetare se urmaresc pana la plata lor efectiva. Tot ce puteti face este sa achitati debitul...pentru a stopa curgerea penalitatilor.
da dar faptul ca nu am fost notificat pana acum in nici un fel?
doar acum dupa atata timp?
cum s-a spus si mai sus nu scapati din pacate, tot va trebui sa le platiti,siva trebui sa incepeti cu debitul , a-ti putetea incerca sa cereti o esalonare daca vi se aproba a datoriei care o aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contributie la fnuass cum se poate scapa sa nu platesc retro din anul 2005? manaila manaila 1)cum as putea evita sa nu platesc CASS din urma si penalitati etc? 2)ce se intampla daca nu platesc CASS din urma si penalitatile aferente? 3)recomandari ... (vezi toată discuția)
Esalonare dari catre stat antonioenche antonioenche Buna ziua.Sunt administrator de PFA in regim de taxi fara angajati.De ceva timp..adica in jur de 1 an si jumatate am ramas in urma cu platile catre stat..adica ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere danutza_diana danutza_diana am datorii la intretinere si de la 1 martie ne intrerupe furnizarea apei potabile.Administratorul nu vrea sa ne dea la maina hartie decat daca achitam toate ... (vezi toată discuția)