avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Esalonare dari catre stat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Esalonare dari catre stat

Buna ziua.Sunt administrator de PFA in regim de taxi fara angajati.De ceva timp..adica in jur de 1 an si jumatate am ramas in urma cu platile catre stat..adica carte de munca,impozit si cas...cred ca am datorii de aprox 12.000 ron cu tot cu dobanzi si penalitati.Intrebarea mea este daca exista vreo modalitate de esalonare sau o alta forma prin care sa stopez cumva dobanzile si penalitatile si sa incep sa imi platesc aceste dari catre stat pentru ca nu mai dorm nici noaptea cand ma gandesc la acea suma..Din pacate s-a ajuns aici din cauza unei probleme familiale si binenteles ca pe ei nu ii intereseaza.Daca exista vreo forma legala ..o esalonare in care sa ma angrenez pentru a nu mai plati macar dobanzile si penalitatile pe aceasta perioada de esalonare..sau orice altceva..Va multumesc anticipat.Cu stima
Cel mai recent răspuns: antonioenche , utilizator 17:44, 6 Octombrie 2016
Din pacate, nu exista aceasta solutie sa scapati de majorari, dar, daca incepeti sa platiti, se va incasa intai datoria si apoi celelalte.

Astfel, dupa ce achitati toata datoria, majorarile nu vor mai creste.
va multumesc.cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc daca e necesar consultatia dar va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la pfa si fnuass manaila manaila pfa contributie la fnuass cum se poate scapa sa nu platesc retro din anul 2005? 1)cum as putea evita sa nu platesc CASS din urma si penalitati etc? 2)ce se ... (vezi toată discuția)
Soc cu datorii stefanitaorzan stefanitaorzan Buna Ziua Am o societate in Galati cu datorii catre finante si cativa furnizori . Din aceasta luna am inceput sa platesc datoriile catre finante in liita ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat neplatite dan6i dan6i Sunt administratorul unui S.R.L. care nu mai are nici o activitate de 3 ani, datorita lipsei de capital dar si a vreunei posibilitati de relansare. Firma a ... (vezi toată discuția)