avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scade indemnizatia pentru cresterea copilului de pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scade indemnizatia pentru cresterea copilului de pana la 2 ani!?

Azi a aparut pe site-ul money.ro aceasta stire, stiti ceva???? acolo scrie ca toate femeile vor avea 600 ron .este normal,au voie sa revina la indemnizatie unica????/? atata timp cat nu platim toate la fel???????????? va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre aceasta schimbare de lege si daca as avea vreo sansa intr-un proces cu statul in acest sens....sunt insarcinata in 3 luni si nu as fi luat decizia de a da viata unui suflet daca stiam ca voi lua 600 ron/luna ,m-am bazat ft mult pe cei 85% din salariu..:">:((

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: anioana09 , utilizator 11:53, 11 Mai 2010
am citit ultima stire si sunt ingrozita. planuiam sa avem bebe....dar acum :(
pana la urma in cazul in care ei modifica legea si scad procentul sau lasa doar 600 ron se poate ataca in justitie sau ceva de genul?
Multumesc!
mihaicalinescu2005 a scris:

In baza principiului neretroactivitatii legii. :)

Pai, si atunci nu-i pot da in judecata si cei carora li se reduc salariile cu 25% si pensionari etc ? Cum mai aplica masurile astea daca sunt neconstitutionale si pot fi atacate ? Intreb si eu... Si daca atacam reducerea indemniz. - cele care primim deja - avem sanse de castig ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru mamele studente la zi? alina24_cr alina24_cr Buna ziua, ma numesc Ignatescu Mirela-Alina sunt din Craiova si sunt studenta in anul 4 de studiu la Facultatea de Medicina Generala din acelasi oras.Am un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studente cassya cassya buna ziua!am si eu o intrebara,sunt insarcinata in 34 saptamani,nu am lucrat in tara ci doar in italia cu contract 8 luni de zile.in prezent sunt studenta la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii pentru copil liuda26 liuda26 am asa intrebare:am un copil de un an, lasat cu bunicii care sunt pensionari, eu sunt incadrata in cimpul muncii.Buneilor trebuie sa li se plateasca ... (vezi toată discuția)