avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat va rog!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat va rog!

Sunt proprietar al unui apartament intr-un imobil format din 2 apartamente, unul la parter si celalat la etaj. avand intrari separate. In conformitate cu v-c detin cota indivizibila din partile si dependintele comune ale imobilului bloc, precum si dreptul de proprietate asupra suprafetei de teren de ,,,,, mp, respectiv cota indivizibila aferenta apartamentului.am citat din contract
cum pot sa ma separ de vecini? si sa ingradesc partea mea de teren.
ei nu pot ajunge in pod fara sa treaca pe la mine prin casa,
mentionez ca avem acelasi numar stradal.(daca asa se numeste)
avem mereu discutii pe diferite teme,,,,,,X-(
multumesc
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 23:04, 21 Martie 2007
problema se rezolva printr-o actiune pt. iesirea din indiviziune.
Un expert va putea face o demarcare teritoriala, si se poate ajunge la o solutie de construire a unei scai exterioare pt. urcat in pod.
dar procesul e lung si costisitor#-o
Si s-ar putea sa intampinati ceva probleme la dependintele comune - cred ca aici va aflati intr-o copropirietate fortata si pe toata durata existentei constructiei (sau pana vindeti:)).
Spun s-ar putea, pentru ca nu mi-e clara situatia blocului:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota indiviza mare nicoletabugeanu nicoletabugeanu Buna ziua, In anul 2005 a fost cumparat un apartament de 3 camere de locuit si dependinte cu o suprafata utila de 61,34 mp, impreuna cu dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza teren in jurul blocului bsandrei bsandrei Buna ziua, In blocul in care tocmai m-am mutat, odata cu achizitionarea apartamentului am dobandit si o cota parte din terenul din jurul blocului. ... (vezi toată discuția)
Cum inceteaza dreptul de coproprietate fortata al unui imobil (curte comuna) achizitionat prin programul " prima casa" carmen_ carmen_ Buna, Nu demult am achizionat un imobil intr-o curte comuna, apartamentul se afla la etajul unei case, mentionez ca e singurul aparament de pe etaj. ... (vezi toată discuția)