avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale HOTARAREA AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

HOTARAREA AGA

BUNA SEARA,
Intrebarea mea la dvs este urmatoarea ce se intampla atunci cand un asociat dintr-o societate cu raspundere limitata,nu mai doreste sa participe la hotararea AGA?

multumescB-)
Cel mai recent răspuns: SCPA Ene si Asociatii , Avocat 00:24, 11 Mai 2010
Buna seara.

Daca va referiti la neparticiparea la luarea unei Hotarari a Adunarii Generale a Asociatilor, puteti notifica celorlalti asociati ca nu veti participa.
Luarea hotararii se va putea face si in lipsa dvs. daca disp. Actului Constitutiv permit acest lucru si daca ceilalti asociati detin majoritatea partilor sociale.

Daca doriti sa nu mai faceti parte din societate, puteti sa anuntati retragerea dvs din societate si cedarea prin vanzare-cumparare a partilor sociale detinute de dvs.
Cu bine!

Av. Emilia Ene

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire asociat + administrator din srl ioanagts ioanagts Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri in ceea ce priveste urmatoarea problema: suntem 3 asociati (cu parti sociale egale) intr-un srl, in care eu am si calitatea ... (vezi toată discuția)
Solicitarea unui asociat Grigorio Grigorio Buna ziua, Sunt implicat intr-un SRL cu 5 asociati. In momentul infiintarii fiecare am avut o contributie financiara in functie de care s-au stabilit cotele ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat dintr-un srl doipac doipac Buna seara Sunt asociat si administrator intr-un SRL impreuna cu inca 4 asociati/administratori. Datorita divergentelor din ultima vreme am hotarat sa ma ... (vezi toată discuția)