Buna seara. Sunt Administratorul unei asociatii de proprietari care a inchiriat o parte din scara blocului unei societati comerciale. Acest contract de inchiriere a expirat in data d 1 mai 2010, societatea avand 15 zile la dispozitie pentru a elibera acest spatiu. Pana acum am trimis o instiintare(cu 30 zile inainte) unde am stipulat ca asociatia nu mai doreste prelungirea contractului cu aceasta firma, semnata si parafata de catre mine si Presendintele asociatiei. Precizez ca toate contractele de inchiriere cu aceasta societate 3 la numar au fost semnate si parafate de catre Administrator(Eu) si Presedinte, de fiecare data facanduse noi contracte.
Acum am aflat de la aceasta firma ca Presedintele(investit de mine in functie) a semnat pe vechiul contract o prelungire(scrisa de mana) pentru inca 1 an, dupa parerea mea o fapta abuziva si fara valoare. Fapt important presedintele a semnat doar pe contractul aflat in posesia acestei firme, existand inca un contract la mine fara nici o modificare.Acum vreau sa dau in judecata aceste presedinte pentru abuz in serviciu si pentru aceasta fapta ilegala.
Acum marea problema este ca vreau sa scap de aceasta firma. Ce as putea face pentru ai determina sa elibereze acest spatiu? La cine as putea sa apelez Politie/Executor judecatoresc. De ce acte as avea nevoie?
Va multumesc pentru timpul acordat.
@florin_b03,
Din prima postare se intelege ca dumnavoastra, administratorul asociatiei, sunteti seful presedintelui, ca dv l-ati investit in functie..., ori conform legii lucrurile trebuie sa stea exact invers.
Ca sa nu repet cele subliniate de @elga50, remarc doar ca relatia dintre dumneavoastra si presedintele asociatiei este deteriorata. Aveti la indemana cea mai eleganta solutie: va dati demisia din functia de administrator pentru ca asa cum ne-ati descris, putem sa deducem ca aveti si alte nemultumiri. Aveti in vedere ca presedintele poate sa-i desfaca contractul de munca administratorului iar administratorul nu poate sa rezilieze contractul de mandat al presedintelui.
Chirie uscator bloc
costi62
Asociatia de propietari(presedintele/comitetul) pot modifica unilateral suma negociata cu locatarii pentru plata chiriei unui uscator ? (am un contract de ... (vezi toată discuția)