avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cerere chemare in judecata

Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata ,am cumparat un tel. mobil de la o companie :sorry:si vereau sa-mi recuperez banii dati pe tel. deoarece acel telefon este stricat si a fost de nenumarate ori in service la ei ( 5 ori)....:(
DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul ................ domiciliat in .............. chem in judecata si personal la interogatoriu pe parata ........ cu sediul in ... CUI .... CIF ....cont IBAN .... Banca ........ pentru a fi obligata sa-mi plateasca suma de .......... lei, reprezentand prejudiciul ce mi l-a cauzat prin executarea in mod necorespunzator a obligatiei pe care si-a asumat-o prin contractul nr. .... plus cheltuieli de judecata ;

Motivele actiunii:
In fapt (se prezinta cat mai scurt si concis starea de fapt care justifica introducerea actiunii).
In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 1073 si urm. Codul civil.
In dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratei care urmeaza a fi citata cu aceasta mentiune - de proba cu inscrisuri, si anume..., de expertiza tehnica (daca e cazul), si de proba cu urmatorii martori: .......... ............ ..............
Depun prezenta actiune, precum si copia contractului, in dublu exemplar, unul pentru a fi comunicat paratului.
Timbrarea o fac prin timbru fiscal in valoare de........... lei si chitanta doveditoare a achitarii taxei judiciare de timbru

Data
..............
Semnatura reclamantului,
........................

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ..................

@Beth De ce postati astfel de mesaje? :confused:
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Inainte de a te apuca sa te certi cu compania de telefoane prin instanta, fa o sesizare la OPC. S-ar putea sa-ti fie mai de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model actiune partaj florance01 florance01 Buna seara, va rog sa ma ajutati daca se poate cu un model de actiune de partajare a bunurilor comune. Multumesc anticipat, O seara buna! (vezi toată discuția)
Cerere chemare la interogatoriu cristina_mihaela cristina_mihaela Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere chemare la interogatoriu. Va multumesc.:D (vezi toată discuția)
Cum se calc. o taxa timbru rafaels rafaels :))cum se introduce o actiune in pretentii si cum se calc. taxa de timbru la valoarea de 110E si 450 ron. (vezi toată discuția)