avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... datoriile angajatului si angajatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

datoriile angajatului si angajatorului

Care sunt datoriile angajatului si ale angajatorului in momentul in care se inchide un loc de munca incepand cu perioada de preaviz?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:43, 11 Mai 2010
In perioada de preaviz angajatul trebuie sa lucreze numarul minim de ore convenit iar angajatorul trebuie sa le plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz 20 zile lucratoare ContSters75393 ContSters75393 Daca unei persoane i se desface contractul de munca in baza art 65(1) si i se aduce la cunostinta ca perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare la 4 ore pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si demisie adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Lucrez ca operator date. La interviu am discutat conditiile si salariul pe care le-am acceptat. Pentru ca lucram la o alta firma au asteptat sa ... (vezi toată discuția)
Somaj DIACONESCUELENA35 DIACONESCUELENA35 Buna ziua, lucrez la o societate care are mai multe sedii secundare . Pe data de 4. 03.2010 am primit previz prin care se spune ca s-a stabilit inchiderea ... (vezi toată discuția)