avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare medicala deplasare strainatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare medicala deplasare strainatate

Am efectuat o deplasare in strainatate pentru care am incheiat o polita de asigurare medicala. Pe perioada deplasarii m-am imbolnavit. A fost necesar consultul medical, tratament perfuzabil, ambele efectuate in camera de hotel. Ca urmare a situatiei, am fost nevoita sa-mi amin plecarea cu o zi. Societatea de asigurare consimte la decontarea costurilor medicale (consultatie si tratament) dar refuza decontarea cheltuielilor de cazare (o zi in plus) si bilet avion. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:41, 11 Mai 2010
Este bine sa cititi cu atentie conditiile de asigurare (sunt in carticica pe care probabil ati primit-o) pentru ca sunt mai multe feluri de asigurari, iar daca ati luat-o pe cea mai ieftina, atunci ei au dreptate...

Succes!
Suma sigurata pt. cea mai ieftina asigurare de calatorie este de 5000 euro. In acest caz vi se despagubeste tratamentul la nivelul celor mai ieftine spitale din tara unde v-ati imbolnavit. La acet tip de asigurare nu este prevazuta si repatrierea, indiferent de motivul intarzierii. Acest lucru apare mentionat in conditiile de asigurare pe care le aveti la purtator. (carticica din care s-au decupat cele doua sau trei file reprezentand polita)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire asigurare storno Danlucian Danlucian Buna ziua, Am incheiat o polita storno la o firma de asigurare in momentul in care am achizitionat(pe cont propriu) o vacanta in afara tarii. Dupa ... (vezi toată discuția)