avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Inceput in SEAP....
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Inceput in SEAP....

Imi cer scuze ptr ca am sa va pun cateva intrebari.Sunt intr-o mare nebuloasa in ceea ce priveste acest sistem SEAP.In primul rand, ca inst publica, nu suntem inscrisi in SEAP.In al doilea rand noi ca inst publica nu avem de cumparat produse de mare valoare.Suntem un teatru mic iar ceea ce cumparam sunt coli ,agrafe de birou,tot ceea ce inseamna aparatura birotica,articole de curatenie,detergenti,material textil....etc.Cum ar trebui sa procedam???
Cel mai recent răspuns: lia19. , utilizator 14:38, 18 Mai 2010
Multumesc.
Vineri am parcurs pasii ptr inscrierea electronica.Ieri ,prin posta,cu scrisoare recomandata am trimis cererea de inscriere .....Deci suntem pe calea cea buna...Asteptam confirmarea din partea lor in cateva zile.Multumesc tuturor ptr sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)
valoare totala a achizitiilor publice bianca90 bianca90 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o explicatie referitoare la obligativitatea de a achizitiona in proportie de 40% dinvaloare atotala a achizitiilor publice ... (vezi toată discuția)
Achizitiile in seap Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Vineri, 3 aprilie a.c. a fost publicata în Monitorul Oficial nr. 215, partea I, Hotarârea nr. 370 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)