Buna ziua,am un baiat de 19 ani si a facut o prostie cat el de mare,acum este judecat intr-un proces pentru comlicitate la furt,am nevoie si eu de un model de caracterizare ,nu stiu cum s-a formulez aceea caracterizare ce trebuie sa contina,daca ma puteti ajuta concret cu un model de caracterizare va multumesc din suflet
Model caracterizare realizata de directorul unei SC unui angajat al sau.
Nr. 3219/12.02.2010
Caracterizare
Dl. X , fiul lui Y şi Z născut la data de 07.01.1900, domiciliat în comuna Cucuiata, str. Principală, nr. 1, jud. Constanta, este angajat al firmei SC FIRMA SRL din Constanta, cu sediul pe str. Bulevardului, nr. 21, de la data de 1 ianuarie 2003.
Pe durata derulării contractului de muncă a dat dovadă de profesionalism şi corectitudine, îndeplinindu-şi la timp toate sarcinile de serviciu.
Relaţiile de colaborare ale angajatului cu tot personalul societăţii au fost dintre cele mai bune, domnul X, manifestându-şi permanent disponibilitatea de a se implica în cât mai multe dintre problemele apărute în activitatea societăţii.
Acesta nu a avut un comportament inadecvat, întotdeauna respectuos, şi neatribuind violenţe nimănui, drept pentru care în calitate de director al firmei SC FIRMA SRL i-am realizat această caracterizare cu toată convingerea că reprezintă un veritabil model pentru societate.
Buna ziua. Colegul v-a trimis un model orientativ.Dvs. puteti obtine o caracterizare de la colegii de scoala..de la profesori, de la vecini...din alte cercuri unde el se duce. Adica un fel de recomandari de la oameni seriosi , cum ca fiul dvs. are un comportament bun, ca este respectuos, un bun catatean...etc.