avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Model adeverinta inscriere clasa 0
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Model adeverinta inscriere clasa 0

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de adeverinta pe care trebuie sa o depun la dosarul de inscriere in clasa zero in care sa specific ca locul de munca este in zona scolii.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ioanamaria1983 , utilizator 10:28, 1 Martie 2016
In adeverinta eliberata, angajatorul va mentiona ca va desfasurati activitatea la punctual de lucru din str. , nr. ,( care ar trebui sa fie in apropierea sau in zona scolii ).
sunt si administrator societate si parinte si nu stiu cum sa o formulez.

sc....srl, inegistratata la reg com din ...cui.....cu sediul in.....reprezentata prin...

de aici m am cam incurcat...nu am idee cum sa formulez astef incat sa apar si la reprezentant si la parine:))

daca se gaseste cineva mai inspirat sa imi dea vreo idee :))

multumesc mult!

Sc...srl
Cui, j, adresă
Nr. ... din ... martie 2016
Adeverință

Prin prezenta adeverim că dl. ....este salariatul societății noastre și desfasoară activitatea la punctul de lucru din str. , nr. ,( situat în circumscripția Școlii...).
Eliberăm prezenta pentru înscrierea fiului său..... în clasa zero la școala.....

Administrator,
SS
Ultima modificare: Luni, 29 Februarie 2016
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor
Multumesc mult pt raspuns.
O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de imputernicire soricanicoleta soricanicoleta as avea nevoie de un model de imputernicire pentru semnarea ordinelor de plata si a actelor depuse la trezorerie (in cazul cand au specimen de semnatura alte ... (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)
Mandat de administrator expirat LORENA_99 LORENA_99 ce este de facut si cum se face, in cazul in care mandatul administratorului unui srl a expirat?administratorul este si asociat unic si director general (vezi toată discuția)