avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Examen expert contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Examen expert contabil

Vreau si eu materialele de anul asta...URGENT ...va rog frumos!!!!!....adresa mail...vampytza1@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: dadaya , utilizator 13:00, 22 Mai 2010
Te rog, mai explicit.
Eu iti recomand sa cumperi cartea cu studii de caz, acolo gasesti rezolvarile la conta.
Studiile de caz de la sfarsit sunt la fel ca cele rezolvate.
Daca o cumperi si ai nelamuriri, posteaza problema si te ajut.
Poti sa mai cumperi de la ei si alte carti care iti pot fi de ajutor> standardele de contabilitate, la evaluare cartea d-nului Toma, etc. Intrebi la sediu si doamnele de acolo sunt foarte amabile si-ti vor spune ce altceva sa mai cumperi, mai ales ca si in timpul stagiului vei avea nevoie de ele ca sa-ti faci lucrararile si sa te pregatesti la final.
Pentru celelalte discipline sunt valabile raspunsurile la grilele din anii anterior pe care le gasesti pe site-ul : [ link extern ]
faci copy in meniul la acest link pt nu stiu cum se pot atasa aici link-uri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Sinteze pt admite in barou ContSters108974 ContSters108974 as dori sa-mi trimite-ti sinteze pentru examenul de intrare in barou. id red_raluca31@yahoo.com (vezi toată discuția)
Proaspat angajat in functia de consilier juridic AnnaM AnnaM Buna ziua! Sunt absolventa 2009 si astazi am reusit sa ma angajez consilier juridic. Sunt incantata!=D> Problema este ca va trebui sa reprezint mai multe ... (vezi toată discuția)