avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

Daca dau statul roman in judecata pentru scaderea indemnizatiei de crestere copil, indiferent daca aceasta este procentuala sau suma fixa, am sanse sa castig?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:21, 11 Mai 2010
Daca nu incercati nu aveti de unde sti daca, castigati sau nu.Practica instantelor, in general nu este unitara, motiv pentru care....este greu sa facem o apreciere in acest sens.
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc un avocat bun, in localitatea mea, pe o anume ramura? catalin2832 catalin2832 Nu am participat niciodata la un proces si nu ma prea ma pricep. As vrea sa va intreb, daca, la un moment dat am o problema si am nevoie de un avocat, cum fac ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere - "suma fixa" sau "procent"? anniela anniela Buna ziua! In momentul de fata copii mei beneficiaza de pensie alimentara stabilita in suma fixa.M-am gandit sa cer in instanta ca aceasta pensie ca devina ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere Andreea17 Andreea17 Sunt in proces de divort cu sotul meu si avem divergente cu privire la cuantumul pensiei de intretinere. Concret, el se ofera sa plateasca suma fixa iar eu ... (vezi toată discuția)