Buna ziua!
In momentul de fata copii mei beneficiaza de pensie alimentara stabilita in suma fixa.M-am gandit sa cer in instanta ca aceasta pensie ca devina "procentuala" ( la 2 copii e 1/3 din venitul net?) Cum procedez?
Multumesc!
Bun, i-mi fac mea culpa si revin reformuland intrebarea :
Cum se poate transforma pensia alimentara din "suma fixa " in procent" ?
De putut, stiu sigur ca se poate, in acest fel scap de o grija ( ca sa fac loc la altele...)....:((
Bun, i-mi fac mea culpa si revin reformuland intrebarea :
Cum se poate transforma pensia alimentara din "suma fixa " in procent" ?
De putut, stiu sigur ca se poate, in acest fel scap de o grija ( ca sa fac loc la altele...)....:((
Eu nu cunosc o hotarare prin care oinstanta, stabilind pensia din suma fixa in cota din veituri sau procent, sa gaseasca o motivare.
Adica daca introduce cerere de marire si i se accepta, poate solicita si stabilirea procentuala a pensiei pe considerentul de a nu mai face actiune la fiecare noua marire... dar numai sa i se stabileasca in alt fel ca nu-i place doamnei, n-am intalnit.
Nu vad interesul sa se solicite modificarea exprimarii pensiei, odata ce nicio schimbare nu a intervenit in situatia veniturilor etc.
Nu gasesc nici temei legal si nici interes...
Sincer, mi se pare chiar un tip de cerere introdus cu rea-credinta. Din cele de la 108 indice 1, amendabil.
De aceea, sunt de acord cu J H.