avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod CAEN pt comercializarea baututilor racoritoare la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod CAEN pt comercializarea baututilor racoritoare la sediul societatii .

Fiind o societate cu domeniu de activitate constructii civile si care desfasoara servicii de spalatorie auto , pentru a comercializa la magazinul din incinta sediului , bauturi racoritoare, inghetata, cafea (automat) , accesorii auto , materiale de constructii , care sunt codurile caen necesare si ce documente trebuie sa pregatesc pt obtinerea certificatelor constatatoare de la ONRC?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 13:34, 11 Mai 2010
In primul rand trebuie sa aveti aceste coduri in actul constitutiv. In caz contrar trebuie completat obiectul de activitate.
4711 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun
4673 Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi a materialelor de construcţie şi echipamentelor sanitare
4674 Comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire
4690 Comerţ cu ridicata nespecializat
4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor
Daca nu le aveti in obiectul de activitate trebuie sa emiteti Hotarare de completare a obiectul de activitate si sa actualizati actul constitutiv, depunand si declaratia tip II pentru autorizarea obiectelor de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare cod caen comert ContSters505156 ContSters505156 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Taierea si rindeluirea lemnului reyep reyep Buna ziua.Ce cod caen mai am nevoie pe langa codul 1610(Taierea si rindeluirea lemnului) pentru un gater (vezi toată discuția)