avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer Proprietate

Am intrebat mai devreme dar nu a mai raspuns nimeni. Sper sa fiu mai norocos de data asta.
Mama a avut din partea parintilor ei (ca zestre) un teren si confiscat de comunisti. Dupa revolutie acum el a fost retrocedat iar la primarie tata si l-a trecut tot pe numele lui desi provine din partea mamei. Tata a inscris bunul pe numele lui cand mama era inca in viata. Din cate stiu nu exista un act prin care mama sa fi renuntat la dreptul ei. Dupa decesul mamei, tata a vandut terenul unei rude de gr2. Atunci am aflat si noi. Unde putem afla exact ce s-a intamplat si cum putem redobandi terenul vandut? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Transfer proprietate 291039 291039 Tata a facut acte pe numele lui la primarie pe un imobil pe care mama l-a avut ca zestre. Mama fiind bolnava n-a stiut nimic. Intre timp ea a decedat si acum ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate simircea simircea Buna ziua, Iata pe scurt urmatoarea situatie: bunicii mei aveau in 1948 un teren de 300m2; comunistii le-au luat 100m2; prin anii '60 bunica mea ramasa ... (vezi toată discuția)
Desfacere act de vanzare cumparare elena13 elena13 As dori o parere la urmatoarea expunere. In anul 1957 un teren al parintilor mamei mele a fost trecut, odata cu casatoria mamei cu tatal meu la rolul lor ... (vezi toată discuția)