avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrul la inaltime - contraindicatie medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrul la inaltime - contraindicatie medicala

Vrau sa intreb ce mai poate face o persoana incadrata in munca ca macaragiu in cazul in care a primit aviz medical "contraindicat lucrul la inaltime" pe motiv ca a implinit varsta de 55 ani. De iesit la pensie nici vorba ca nu e grupa, de recalificare la fel , varsta fiind inaintata. Desi medical nu sunt probleme , conform HG. 355/2007, nu mai poti lucra la inaltime daca ai varsta sub 18 ani si peste 55 ani. Va rog sa-mi raspundeti daca exista legislatie in vigoare sa poti iesi la pensie cu meseria de macaragiu poduri rulante cu comanda din cabina, daca esti sanatos . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:34, 17 Mai 2010
Legislatia privind pensionarea este aceeasi pentru toata lumea, indiferent de postul ocupat. Deci, in afara de conditia de grupa, nu exista alte prevederilegae care sa va poata ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Guvernul imi interzice sa-mi fac meseria prin hg 355/2007 inserv inserv Am 54 de ani si 9 luni si lucrez de la 18 ani la aceeasi firma ca macaragiu pe un pod rulant.Am fost chemat la serviciul Personal si mi s-a pus in vedere ca in ... (vezi toată discuția)
Mi s-a interzis practicarea meseriei de catre guvern aprov1961 aprov1961 Am 56 de ani sunt de o viata macaragiu si in urma unor controale ITM la firma la care lucrez am fost dat jos de pe macara si trecut ca muncitor necalificat in ... (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime marcelion marcelion am inteles ca de la varsta de 55 de ani lucrul la inaltime este interzis s-au asa ceva cum se procedeaza in aceasta situatie mentionez ca sant macaragiu (vezi toată discuția)