Va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect: mi-am dat demisia de la o companie pe data de 14 apr 2010, iar preavizul s-a terminat pe 29 apr. Am intrebat azi la personal daca pot merge la sediul lor sa-mi dea CM, iar cineva de acolo mi-a spus ca nu este inca semnata de dl director, acesta zicindu-i "mai las-o pe birou ca nu e graba!" As vrea sa stiu daca este normal sa stea la ei atita timp cartea mea de munca sau trebuie deja inchisa la ITM... Cei de la personal mi-au spus ca lichidarea este facuta doar asteapta aceasta semnatura...
Multumesc frumos!
@ teo68 si Benafflek
In momentul in care o persoana isi inceteaza activitatea, patronul este obligat sa-i inapoieze carnetul de munca completat la zi si nu are nici un drept sa refuze sa elibereze acest act.
In cazul unui refuz, se poate sesiza in scris aceasta situatie Inspectoratului Teritorial de Munca sau instantei judecatoresti competente din zona in care angajatorul isi are sediul'
Carte de munca
lavinia1001
Am si eu o problema legata de eliberarea cartii de munca de catre angajator. Fostul meu angajator refuza sa imi elibereze cartea de munca desi contractul meu a ... (vezi toată discuția)