avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri PERIMAT???
Discuție deschisă în Traduceri

PERIMAT???

cum se traduce perimat in germana sau engleza???
Cel mai recent răspuns: MELLYSCH , utilizator 15:42, 22 Martie 2007
engleza= perimated
en. stale, out of date, out of use....
...so on...
deci s-a dat intr-o ordonanta presedentiala o decizie de incredintare tatalui din Germania. La care eu am protestat si am oprit procesul de fond. De un an nu s-a mai dat o alta hotarire. Este perimat cuvintul juridic potrivit?

in engleza ca sa ma plin la Haga

Merci
deci s-a dat intr-o ordonanta presedentiala o decizie de incredintare tatalui din Germania. La care eu am protestat si am oprit procesul de fond. De un an nu s-a mai dat o alta hotarire. Este perimat cuvintul juridic potrivit?

in engleza ca sa ma pling la Haga

Merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta romaniei? MELLYSCH MELLYSCH buna, divortul meu a avut loc in Germania in anul 2001 si minorul nu a fost incredinatt nici uneia din parti,el raminind zece ani la mama lui. Am avut ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marieschneider marieschneider Buna!Sunt acuzatä de Ministrerul Justitiei de räpire internationalä minor. Avocatul meu m-a informat in septembrie cä celälalt proces al meu de ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila /ordonanta presedentiala Crystycryss Crystycryss Am o hotarare de ordonanta presedentiala pentru incredintare minor emisa anul trecut valabila pana la solutionarea dosarului pe fond dosar nefiind incheat din ... (vezi toată discuția)