avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am nevoie de ajutor

locuiesc in germania alaturi de concubinul meu,parintii acestuia si fiul meu in varsta de 1 an si 6 luni,problema este ca in urma unei sederi in romania a concubinului meu acesta vrea sa ne despartim dar nu vrea sa imi lase copilu,ce pot face,cum pot aduce copilul in tara si mai ales ce sanse am sa castig tutela copilului desi nu am o situatie financiara foarte buna?la ine trebiue sa apelez?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 16:06, 11 Mai 2010
Apelati la un avocat.
daca copilul e cetatean roman e mai simplu
este cetatean roman,este nascut in romania iar aici inca nu are nici un fel de act
Aveti sanse sa obtineti incredintarea minorului, chiar daca nu aveti o situatie materiala stralucita, custodia unui copil de aceasta varsta , in opinia mea, i-ar putea fi data tatalui daca ar face dovada faptului ca sunteti o mama imorala, ca este in detrimentul copilului ca acesta sa fie crescut si educat de dvs.
,daca este recunoscut copilul de catre tata ,trebuie sa ceri in instanta sa-ti fie incredintat tie copilul spre crestere si educare . ai foarte multe sanse fiind mama copilului si tinand cont de varsta foarte frageda a acestuia.va dura pana la solutionarea dosarului,dar daca esti in Romania ,copilul nu poate fi scos din tara fara acordul ambilor parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor florin2008 florin2008 buna seara. sunt in divort cu sotia mea si as vrea sa stiu daca as putea obtine eu custodia copilului.copilul are decat 3 luni.problema este ca mama are foarte ... (vezi toată discuția)
Ancredintare minor ichim.dragos ichim.dragos problema mea este urmatoarea...... ... (vezi toată discuția)