avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IMM cu poprire ANAF pe cont: cum retrag banii de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IMM cu poprire ANAF pe cont: cum retrag banii de salarii?

Banca mea (ING office) imi spune ca nu pot retrage banii pentru plata salariilor.
Cum procedez?
E vreo problema daca unicul angajat e si administratorul firmei respective?
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
alx70, utilizator
Cel mai recent răspuns: alx70 , utilizator 07:53, 15 Mai 2010
Buna ziua.Daca aveti contul blocat nu puteti scoate banii decat dupa deblocarea acestuia.
puteti fi si angajat si administrator nu-i problema.
Sigur-sigur? Intelesesem/ auzisem ca pentru salarii ar exista o "portita"...
asa e.. doar banii de salarii pot fi scosi.. atat
avocatPetre a scris:

asa e.. doar banii de salarii pot fi scosi.. atat

Exact acest lucru doream sa aud, multumesc!
Cu ce ar trebui sa ma prezint la banca pentru a face retragerea, sau macar imi puteti da un articol dintr-o lege care sa il prezint la banca sa imi deblocheze banii de salariu (ca sa platesc leasingul, nu de alta...)?
Mersi din nou.

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Copaceaclaudia Copaceaclaudia Buna ziua as dori sa ma ajutati cu o problema eu mam trezit ca apar ca codebitor ,in trei dosare de executare silita (credite bancare ),care au fost luate de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar pfa la solicitarea anaf dia82 dia82 ANAF a dispus poprirea contului bancar pe care il detin pentru recuperarea unei datorii pe care o am la bugetul asigurarilor sociale de stat (pensii). Banca a ... (vezi toată discuția)