avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita

Buna ziua as dori sa ma ajutati cu o problema eu mam trezit ca apar ca codebitor ,in trei dosare de executare silita (credite bancare ),care au fost luate de sotul meu in anul 2006 pe atunci nu se stia mare lucru despre credite am fost si eu trecuta mi sa spus de la banca ca sa luat si salarul meu in considerare acuma am 3 opriri pe salar in mod legal ar trebui pana la 50% dar mie mi sa blocat contul si nu mi se permite sa scot diferenta de bani am intrebat la banca ce pot sa fac mi-au spus sa iau legatura cu executorul si asa am facut dar refuza sa-mi deblocheze contul as frea sa stiu daca este legal va multumesc.:sorry:
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic , Consilier juridic 16:33, 24 Septembrie 2015
Solicitati de la locul de munca o deverinta in care sa se mentioneze ca respectivul cont reprezinta cont de salariu si mergeti cu ea la executor. Astfel executorul va debloca contul mentinand poprirea doar asupra salariului.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2015
Consilier Juridic, Consilier juridic
Executorul nu va debloca contul deoarece în cont pot intra și alte sume de bani.
mergeți cu adresa la banca și banca vă va elibera cash diferența de 1/2 din salariu.


Cereti bancii un extras de cont din care sa rezulte ca suma virata constituie salariu si executorul va desfiinta poprirea de la locul de munca ramanand instituita poprirea pe cont.
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2015
Consilier Juridic, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)